Natursten til badeværelse – skræddersyet bordplade efter mål

Er det blevet tid til at renovere badeværelset, og kunne du i den forbindelse tænke dig at få en ny bordplade efter mål? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Cassøe Natursten kan vi levere en smuk og holdbar bordplade i natursten til badeværelse. Vi kan levere lige netop den bordplade i natursten, som du drømmer om, uanset om den skal leveres i Roskilde, Værløse og omegn, eller om den skal leveres i Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

Få hjælp til at vælge den rette bordplade i natursten til badeværelse

Bordpladen på badeværelset kan have en afgørende betydning for rummets udtryk, og derfor kan det være svært at tage stilling til, hvilken type man skal vælge.

Er du i tvivl om, hvilken type bordplade til badeværelse der passer dig, så står vi til din rådighed med kyndig rådgivning og vejledning. Vi har mere end syv års erfaring inden for vores branche, og vi kan dermed rådgive omkring både form, stil og materialevalg. Vi tilbyder desuden skræddersyede løsninger, så du kan få lige netop den bordplade i natursten til badeværelse, som du drømmer om.

Når vi sammen har fundet den helt rette løsning, foretager vi naturligvis en grundig og korrekt opmåling, så vi er sikre på, at den nye bordplade passer 100 %, som den skal.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller beregn din pris

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på den bordplade i natursten, som du kunne tænke dig til dit badeværelse.

Du kan også benytte dig af vores prisberegner, hvis du ønsker at blive klogere på vores priser.

Beregn pris på din bordplade

Ønsker du at høre?

Skriv til os

KONTAKT OS